De mest solgte Apple-produktene

Finansiering av Mac

Her hos Permåned finner du et bredt utvalg av Apple-datamaskiner med mulighet til å bytte MacBook når det er 12 eller færre måneder igjen av avtalen. Vi tilbyr også CTO-er – skreddersydde datamaskiner for dem som for eksempel trenger ekstra lagringsplass. Vi lagerfører vanligvis MacBook Pro med maksimale spesifikasjoner for rask levering.

 

Leie av telefoner til bedriften din

Telefoner brukes enormt mye og slites mye mer enn for eksempel en iPad. Permåned tilbyr bedrifter å leie mobiltelefoner med mulighet til å bytte telefon før tiden. Telefonene er dekket av en allrisikoforsikring, slik at du raskt kan få en ny telefon ved skade eller tyveri.

Fordeler med leasing

Så godt som alle virksomheter er i dag avhengige av velfungerende IT. Behovene kan være forskjellige, men det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de ansatte har riktig utstyr med gode rutiner for utskifting, service og support. Når alt kommer til alt, utgjør IT-kostnadene vanligvis mindre enn 2 % av bedriftens lønnskostnader.

Med leasing får du en fast månedlig kostnad og unngår å binde opp kapital i IT-utstyr. I dag er rentenivået så lavt at merkostnaden er ubetydelig i forhold til effektivitetsgevinsten. Som øverste leder skal man heller ikke se bort fra at fornøyde medarbeidere blir lengre og er mer produktive.

 

Rask og gratis levering

Vi fokuserer er å levere det bestilte utstyret raskt. Derfor jobber vi hardt for å finne utstyr fra riktig leverandør. Vi har avtaler med 13 grossister med over 1 million produkter. Vi samarbeider også med store forhandlere som Dustin, MacForum og MacSupport når vi trenger rask levering av lagervarer. Apple-maskiner med spesialkonfigurasjoner (såkalt CTO) bestilles vanligvis direkte fra Apple, og du vil motta et leveringsvarsel direkte fra Apple etter at du har lagt inn bestillingen. Kundene våre sier ofte at vi er de kjappeste i bransjen

 

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår