OM PERMÅNED

Vi lar drømmer gå i oppfyllelse

Det er så mange gode forretningsideer som ikke blir noe av, som aldri ser dagens lys. Det som driver oss i Permåned, er å gjøre alt vi kan for at dine forretningsdrømmer skal gå i oppfyllelse. Vi gjør dette ved å skape en banebrytende, enklere og mer bærekraftig måte å gi sømløs tilgang til alle mulige teknologier på, slik at du har de verktøyene du trenger for å gjøre det du gjør best. Slik at drømmene dine kan gå i oppfyllelse.

Vi har forenklet livet for små og voksende bedrifter siden 2017

Vi ønsker å gjøre det enklere for deg som småbedriftseier å fokusere på det du er best på og gi deg de beste forutsetningene for å oppnå vekst. Siden starten i 2017 har vi drevet virksomhet i Sverige, Norge og Danmark med ambisjoner om å ekspandere og skape den enkleste måten for gründere å få tilgang til viktig teknisk utstyr på for både små og raskt voksende selskaper.

3,000+

Vi støtter fantastiske og smarte bedrifter

3,500+

Digitalt signerte avtaler

3

Du finner oss i tre nordiske land: Sverige, Norge og Danmark.

Raskt voksende FinTech

Vi er et av de raskest voksende Fintech-selskapene i Norden. Vår skybaserte plattform åpner helt nye muligheter for små og voksende bedrifter til å skaffe seg det utstyret de virkelig trenger, uten å måtte binde opp kapital i utstyr.

Bedriftskultur

Vår visjon er å forandre en hel bransje som ser ut til å ha stagnert uten sunn konkurranse. Vi er et lidenskapelig og sammensveiset team som hele tiden jobber for å finne de beste løsningene, og vi innser at det nesten alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på – det ligger i vårt DNA å finne og bygge løsninger og deretter gjennomføre dem!

Bli med oss Pil fremover

Permåneds hovedkontor

Hovedkontoret vårt ligger i sentrum av Stockholm, men etter hvert som vi ekspanderer, kommer det flere kontorer rundt om i Europa. Du finner de andre kontorene våre på listen nedenfor.

 

Stockholm Permåned Erik Dahlbergsgatan 12 115 32 Stockholm, Sverige

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår