Generell informasjon

1000 kr i egenandel*

Dekker skader og tyveri*

Fungerer i hele Norden*

Vi anbefaler alle kunder å lese de nøyaktige vilkårene, da det unntaksvis kan forekomme høyere egenandeler eller andre begrensninger DLL Finance allrisikoforsikring.

5 ofte stilte spørsmål

1. Kan jeg bruke min egen forsikringspolise? Ja, du kan bruke din egen forsikring. Det må være en gyldig bedriftsforsikring som dekker leaset eiendom; en hjemforsikring fungerer ikke. Har du spørsmål? Kontakt oss på chat.

2. Hvor mye koster forsikringen, og er den inkludert i den månedlige prisen?Forsikringskostnadene varierer fra produkt til produkt. Datamaskiner, kameraer og smarttelefoner koster 4 % og 9 % av produktets verdi per år. En datamaskin til 20 000 kroner koster altså 800 kroner i året å forsikre. Forsikringen er ikke inkludert i den månedlige prisen for produktet, og oppgis separat i kassen.

3. Hva skjer ved en forsikringssak? Kontakt oss for å registrere en forsikringssak, så hjelper vi deg.

4. Hva dekker forsikringen? Forsikringen dekker fysiske skader som fall, væskeskader og lignende. Den dekker også tyveri*. Les mer i avsnittet om hva forsikringen ikke dekker. Forsikringen trer i kraft fra og med avtaleinngåelsen og gjelder kun så lenge avtalen er aktiv. Hvis produktet blir ødelagt eller stjålet etter avtalens utløp, er leietaker ansvarlig for eventuell reparasjon eller erstatning.

5. Hva dekker forsikringen IKKE? – Tyveri fra bil hvis produktet ikke befinner seg i et låst rom i bilen, f.eks. hanskerommet. – Tyveri ved uaktsomhet – Forbruksmateriell. For eksempel et brukt batteri. Les mer i de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår