Vi erbjuder leasing till enskild firma

På PerMånad välkomnar vi dig med enskild firma! Du kan hyra utrustning som datorer, mobiltelefoner och annat du behöver till din verksamhet. Det gör ingenting om din enskilda firma är nystartad!

Handla på leasing med enskild firma

Titta igenom vårt sortiment av produkter i shoppen. Saknar du något eller om du har frågor så klickar du på vår kundchat som oftast är bemannad för snabbt svar. Lägg dom produkter du vill beställa i kundvagnen och gå till kassan. I rutan för organisationsnummer anger du ditt personnummer om du har enskild firma. Det är inte svårare än så!

Hur stor blir totala hyreskostnaden för dig? Vi har gjort en enkel guide här.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår