Bytt til nye produkter

Når bindingstiden er over, kan du returnere utstyret uten ekstra kostnad hvis det er i god stand. Hvis produktet er skadet, kan du benytte deg av forsikringen vår hvis du ikke aktivt har reservert deg mot den. Du har muligheten til å bestille helt nye produkter og få et godt tilbud. Du kan selvfølgelig motta det nye produktet før du returnerer det gamle.

Avslutning av avtalen

Hvis du ikke lenger trenger utstyret og ikke ønsker noe nytt, kan du enkelt returnere det og avslutte avtalen. Det er viktig å huske på at utstyret må returneres til oss før neste faktureringsperiode starter. Planlegg i god tid, og hvis produktet er skadet, bør du kontakte oss først for å forsikre det eller finne en annen løsning. Hvis du planlegger å returnere datamaskinen etter avtaleperiodens utløp, er det viktig at du ikke setter klistremerker på utstyret. Hvis det er klistremerker på utstyret eller merker etter klistremerker, vil vi belaste deg et gebyr avhengig av skadens omfang.

Kjøpe ut utstyret

Kjøp og behold utstyret ditt. Kontakt oss 3 måneder i forveien hvis du ønsker å kjøpe deg ut, før fakturaen for neste periode sendes ut. Det har sammenheng med at finansieringsselskapene fakturerer et kvartal i forveien. I portalen vår kan du få en fullstendig oversikt over avtalene dine og deres varighet.

Fortsette som vanlig

Det er ikke alltid riktig tidspunkt for å kjøpe eller oppgradere til nytt utstyr. Avtalen løper derfor helt til du bestemmer deg for hva du vil gjøre videre. Forsikringen din er selvfølgelig aktiv i hele perioden, og du har full tilgang til kundeportalen vår, der du kan opprette serviceforespørsler, kontakte support og bruke andre funksjoner.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår