Apple bjuder in till höstens tredje stora event på tisdag den 10 november. Du kan följa livesändningen via Apples hemsida.

På detta event väntas Mac datorer med egenutvecklade Apple Silicon processorer istället för Intel processorer. Vi förväntar oss en ny MacBook på 12 eller 14 tum och en ny iMac men inget är säkert förrän det är lanserat.

Något som däremot är säkert är att vi på PerMånad kommer säkra tidiga leveranser och låga månadspriser som vanligt. Vi räknar med att uppdatera sajten med alla nya produkter inom 24 timmar från lanseringen.

 

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår