PerMånad har utökat sortimentet av proffskameror från Canon, Nikon och Sony. Nu har vi ett hundratal kamerahus och objektiv med låga månadspriser för dig som behöver bra utrustning med försäkring. Vi har även ett mindre sortiment av kameror från Hasselblad, Black Magic och Fujifilm.

Vi kan hjälpa dig med allt du behöver om du kontaktar oss via kundchatten, det som presenteras är våra mest efterfrågade modeller.

Systemkameror

Vi har ett femtiotal systemkameror i vårt ordinarie sortiment från hundralappen per månad till Canon EOS-1D, Nikon D5, Fujifilm GFX-50S och Hasselblad X1D-50C som alla ligger på 1500-2000kr per månad.

Objektiv

Idag har vi cirka 70 objektiv i ordinarie sortiment med toppsäljare från Canon, Nikon men även tillverkare som Sigma, Samyang, Tamron, Laowa och andra märken som ni efterfrågat.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår