LeaseCloud-teamet presenterar PerMånad – en sida med leasingerbjudanden för småföretag. Vi har försökt göra det så enkelt och överskådligt som möjligt att beställa nya arbetsverktyg till ditt företag: telefoner, datorer och kontorsprodukter. Vi har eget lager och levererar med UPS Express utan extra kostnad.

Leasingavtalet tecknar du smidigt i mobilen med mobilt BankID eller på din dator med BankID – inga krångliga pappersavtal som behöver postas i original.

Nere i högra hörnet på sidorna hittar du en grön knapp där du kan chatta direkt med LeaseCloud-teamet. Saknar du produkter på PerMånad – skicka ett meddelande så kommer vi försöka prioritera det i våra uppdateringar.

Om du vill nå oss på telefon finns vi på 08-446 881 00 i Stockholm och 031-308 90 00 i Göteborg.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår