Vårt samarbete med Grenke Leasing

När du beställer utrustning från PerMånad.se så tecknas ett hyresavtal med Grenke Leasing som står för finansieringen. Det är ett tyskt finansbolag som finns över hela världen och som fokuserar på IT-utrustning och småföretag. Grenke bildades i slutet på 1970-talet och är börsnoterat på tyska börsen.

Vi har nära kontakt med Grenke och tecknar flera avtal om dagen vilket gör att vi får snabba svar på frågor och har hög prioritet på ärenden.

Grenke erbjuder en bra allriskförsäkring och bra villkor med låga hyrespriser – vilket du säkert ser på priserna i denna shop.

Läs mer om Grenke på Wikipedia
Läs mer på Grenkes hemsida

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår