Idag hälsar vi Freddie Jansson välkommen till PerMånad teamet.

Freddie kommer senast från Bliwa livförsäkringar där han var skadereglerare men har bakgrund inom Apple och leasingvärlden.

Han är duktig på det mesta inom Mac och framförallt väldigt trevlig och serviceinriktad.

Du kommer säkert möta Freddie i vår kundchat eller om du ringer oss framöver.

PerMånad växer

PerMånad utökar teamet efter flera rekordmånader i sommar och början av hösten – vi tar nu emot nästan 150 nya företagskunder varje månad. Varje vecka svarar vi på nästan 300 frågor för nya och befintliga kunder via chatten som är öppen 08.00 – 22.00 alla dagar i veckan.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår