Sørg for at:

 

 

Enheten er i god stand

Normal slitasje og mindre skavanker er helt i orden. Se hvordan vi vurderer tilstanden her.

 

 

Enheten er ulåst,

altså uten «Find my Mac»/«Find my iPhone»», PIN-koder eller lignende låsing. Se Apples veiledning til gjenoppretting av Mac og iPhone her..

 

 

Alt medfølgende tilbehør er inkludert,

som ladere osv. Hvis du fortsatt har originalemballasjen, kan du gjerne returnere enheten i den, men det er ikke nødvendig.

 

 

Ta ut eventuelt SIM-kort

 

 

Pakkes godt inn i en beskyttende ytteremballasje,

slik at den ikke skades under transport. Hvis du har oppgradert, kan du gjenbruke esken som den nye enheten ble levert i. Se Postnords veiledning til god pakking her.

 

 

Bruk den gratis fraktetiketten du mottar fra oss

Bestill fraktbrevet ditt via chatten vår.

Kapitalsmart og Fleksibelt

Du får utstyret du virkelig trenger – uten en kontantinvestering og verdireduksjon. Oppgrader eller fortsett som vanlig. Kjøp separat eller returner i henhold til bedriftens behov.

Personlig - hvis du vil.

Vi gir deg personlig råd om din bedrifts teknologibehov. Du trenger aldri å bekymre deg for lange telefonlinjer eller automatiserte chat-svar. Vi er med deg hele veien og hjelper deg gjerne før, under og etter gjennomført avtale – om du ønsker det.

Bærekraftig og moderne

Når du er ferdig, send bare utstyret tilbake, så resirkulerer vi eller reparerer og fabrikkrestaurerer det og finner nye eiere. Bærekraft er moderne – Sirkulær økonomi er det nye svarte!

Chat, e-post eller ring så hjelper vi deg. Kundeservice man-fre 09:00-17:00


Hvor du som bedrift eller gründer skaffer deg utstyr smartere.

Vi tror at verden blir bedre med flere gründere som tør å gjøre sitt og tenke annerledes. Derfor ønsker vi å skape den mest innovative og bærekraftige måten for bedrifter å få tilgang til utstyret de trenger.

Les mer om visjonen vår